Wat is een schermclinic van G.S.S.V. Donar 1881?

Een schermclinic bij Donar 1881 in Groningen is een goede manier om voor lage kosten een korte en leuke kennismaking te hebben met de schermsport. U zult merken hoe veel verscheidenheid de schermsport te bieden heeft. Hoewel wij u in relatief korte tijd uiteraard niet alle aspecten van de schermsport kunnen leren, zullen we ervoor zorgen dat u alsnog een goed beeld van de sport zult krijgen.

Omdat Donar de mogelijkheid heeft een totaalpakket te bieden krijgt u voor een minimale inspanning een maximaal resultaat. Wij beschikken over alle benodigde materialen om veilig te kunnen schermen, een accommodatie en het enthousiasme om het geheel voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

Schermclinic!

Schermers bij een clinic
Voor wie?

De clinics zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in schermen. Door de totaliteit van het pakket is een clinic bij Donar 1881 uitermate geschikt als uitje voor bedrijven, clubs, vrienden, vrijgezellenfeestjes enzovoort. U kunt uw clinic direct aanvragen!

De schermclinic

De les is opgebouwd uit twee delen: een warming-up en het lesgedeelte. In dit lesgedeelte leert u verantwoord schermen: hoe aan te vallen en hoe te verdedigen. U zult hiermee bezig zijn aan de hand van oefeningen en korte partijtjes waarbij het geleerde in de praktijk kan worden gebracht.

Natuurlijk is het mogelijk om in overleg af te wijken van de gepresenteerde formules. Dit geldt voor het inhoudelijke programma van de clinic alsmede voor de accommodatie en het vervoer.

Kosten

De vergoeding voor onze clinics wordt opgebouwd aan de hand van het aantal deelnemers en bijkomende factoren als:

  • Materiaalhuur
  • Lesduur
  • Zaalhuur
  • Vergoeding begeleiders
  • (Mogelijke) reiskosten
Voorwaarden

We gaan uit van een minimum aantal deelnemers van vijf. Met aantallen lager dan dit is het erg lastig om een gevarieerde les neer te zetten.

De lesduur van een clinic is minimaal één uur.